click here

Pernahkah anda menjadi seorang yg LOSER???!!!

Menjadi seorang yg loser bukan lah impian seorang manusia yg sudah berakal dan mumaiz....malah bukan juga keinginan ibubapa untuk menjadikan anaknya Loser melainkan ibu bapa tersebut sememangnya “Loser”..…..perkataan Loser perkataan yg sgt dalm maknanya..kajian menunjukan peratus amat tinggi ayat nie dikeluarkan dri mulut seorang manusia bernama lelaki(sbab yg buat kajian aku dn bahannya lelaki sje…)..

Antara situasi yg mggunakan perkataan ni..

1) Lu nie “Loser” ar…awek cam 2 p0n x bole tackle,masakan mahu tackle halimah jonggang..

2) Bosan ar maen PES dgn ko.. asyik loser je… xde cabaran lagsung..

3) Loser seh ko asyik minta simpati orang je..

4) Minah nie loser ar…nk popular asyik letak gambar muka2 die je dlm fesbuk…

Dan yang paling sakit ati…!!!

5) Asian is a Loser!!!

Asian is a Loser…?? Cis mangkuk hayun punya mat sallaeh…

Sememangnya adat perlawanan ada kalah dan menang dlm dunia bola sepak…tpi baru2 nie…perkataan Loser kembali dilancarkan kearah dunia bola sepak Asia..

World cup 2002 di korea selatan…Masih ingat lagi Arab Saudi kena titik dgn germany 8-0, China kena baham dgn samba Brazil 4-0…tpi nasib baek korea selatan mengembalikan sinar bola sepak asia masa itu dgn pencapaian yg mmbanggakan dgn menduduki tempat ke4…

World cup 2006 di germany…pasukan bola sepak gergasi Asia,Jepun dan Korea Selatan tersingkir peringkat kumpulan…nasib baek Australia yg mengada2 nk jdi part of AFC pd 1 January 2006, Berjaya ke peringkat kalah mati..tpi tersingkir dgn kekalahn ditgn Itali dgn jaringan 1-0

World cup 2010 di south Africa..dgn mengharapkan 4 pasukan asia, Australia,Japan, Korea DPR dan south korea..tapi stakat nie 1 pasukan saje yg Confem tersingkir..iaitu Korea DPR.Mengingati kembali kekalahan teruk arab Saudi, tapi kali ini kurang satu gol utk menyamai arab Saudi…Portugal mengalahkan Korea Dpr dgn 7-0..fuh!(lemah smgt aku..)Slain itu, psukan gergasi Asia longlai apabila South Korea diratah oleh Argentina 4-1...ditambah luka squad Asia dgn kekalahan Australia ditgn Jerman dgn 4-0... (fuh!)…hanya mengharapkan kemenangan South korea dgn Nigeria pada 22/6, Japan dgn Denmark 24/6 dan Australia dgn Serbia 23/6 pd hari yg sama menanti kekalahan Ghana kpd Germany utk menempah tiket ke pusingan kalah mati utk Australia…semua Pasukan Asia xde pilihan selain kena menang utk msuk ke pusingan kalah mati..

Teringat kenangan Malaysia Layak bola sepak ke Olimpik…time Malaysia menjadi salah satu squad gergasi Asia…time ke’power’an kaki Mokhtar Dahari,lagenda bola sepak Malaysia..time Malaysia bit Arsenal 2-0…..

Video 1: best goal from Mokhtar Dahari

video

Video 2

video

*skrang semua pasukan bermaen dgn corak permainan Bola Sepak Moden..

Arkzamdarkdeng : bilerlah Malaysia nk masuk Piala Dunia??katanya 2014????tunggu aje la…



0 comments:

Post a Comment

Histat