click here

Hey(2x) You(2x) im innocent(2x) !!!






Sememang nya tajuk post diatas xde kena mengena lagsung dgn isi kandungan post kali ini..disebbkan malas nk pikir tjuk ape nk letak, aku tarah chorus lagu dri kumpulan aliran techtronic dri malysia yg mendendangkan lagu brtjuk Racist from sorry..(http://www.youtube.com/watch?v=vF9aqBvF4YI)

~~chorusnye: "hey(2x) you(2x) im innocent(2x).."(bole didapati di gedung2 you tube berhampiran dan juga di desktop starby)
_____________________


lukisan diatas klu korang perasan ada dlm post yg lame bertajuk
"My Memories..where life happen daily"
lukisan nie aku lukis time sem july 09 convofair sempena illustration competion
(time tue x diwarnakan )
dan lukisan nie serius aku cakap memang cincai tahap GABAN..

...aku msih kurng skill dlm melukis bende2 mcm nie..need more more more more more practise utk jadi mcm sifo2 aku seperti dibawah nie..


http://fliergroundzero.blogspot.com

http://fliergroundzero.blogspot.com

http://fliergroundzero.blogspot.com

http://fliergroundzero.blogspot.com

~~sgt jauh skli utk mencapai skill mcm diatas~~

more nice artworks from him? visit http://fliergroundzero.blogspot.com.

_________________________
beberapa hari yg lepas aku try wacom bambo mmber aku dan aku mendpati
melukis mggunakan komputer lebih efektif dan bergaya....

so semangat aku nk beli Wacom bambo smkin tinggi smpai sggup x tido smata2 tuk wat research
harga bambo paling murah..dan target aku wacom bambo PEN & TOUCH A6(4X6)=RM380
spe2 yg ade jual harga lagi murah sila bgtaw aku...





~~ Imaginasi diterjemahkan melalui sebuah lukisan statik tanpa ada bunyi-bunyian yg di layangkan lalu diberikan sentuhan irama sehingga terbentuk sebuah kehidupan bernama SENI......Ia kan mati tnpa pengkarya~~arkzamdarkdeng

____________________________________________________



8 comments:

ImanCo said...

lawa la ni dang... ko ni... mcm2 nak beli.... tomoi kang..

arkzamdarkdeng said...

hahah thankz bro iman..
ape tomoi2 nie..
karang aku pakai AK41 tembak karang bru taw.....

aina hey said...

waaaaaaaaa ,
hebathebat !
lawa sgtttt .
(;
berbakat sungguh .

arkzamdarkdeng said...

aina>> thankz for ur comment..
hahah ..still mentah lukis melukis nie...

Anonymous said...

woi! ajar aku mengaler pkai fotoshop woi!!

aku nk try gak pen benda alah tu...best ke?ade rsa cam wafel stroberi x?

-matyie DY

arkzamdarkdeng said...

hahah..
aku boleh ajar Aie....tpi rsenya ajaran aku x ikut syariah ar.....
bende alah Wacom nie best DOE..stylo giler..
lebih sedap dripd stroberi coklat kt convofair dlu...

shahrul ezwan said...

weh.. ble nk lukis gamba aku plak,...hahaha

arkzamdarkdeng said...

bole2 je..bak meh gmbar kiut miut ko..hahah

Post a Comment

Histat