click here

pre-intern #day 6




summary day : Advise paling berguna dri S&H officer


komen:
- gua dlm keadaan dgr x dgr...tgh pening settlekan kerja gua...
- antara butir2 ayat yg disebut akak nie, hanya nie yg gua minat mndgr
-" kita kena ada gap antara kawan2--but not family, klu x, susah nk bekerja lagi2 klu nk jadi leader yg bagus....time kerja, be profesional at the same time less emotional....luar dri tpt kerja nk huhahuaha xkisah...
- betul akak nie kata...benda nie gua dah lalui mase event gua..tpi gua dah lupa lesson tue and thank akak nie ingatkn gua

- akak start buka mulut lepas dpt tahu aku berlembut sgt dgn pak gard berkenaan tugas yg kena buat....
-damn x siap lagi kerja aku....mls giler nk bwk blik setlekan...



pas post day ke-7 nnti, gua akan update post pre-intern tiap week lak...xnk ar gua update tiap hari...letih weh!...haha..



2 comments:

nurkaloi said...

betui laa kan ckp ahkak tuh
pape punn
keje ni kekadang memang kena tegas skit
lau tak org bwh pun leyh main geli2 ngan kite
heee

Arkzamdarkdeng said...

nurkaloi>> yup..akak nie memang tegas giler tpi baik hati..

Post a Comment

Histat