click here

asal usul HACCCCIIIUUUMMM???? [versi kartun ]

sblom korang terus baca post nie, mari kita ramai2
cakap TERIMA KASIH kpd En. GANU...
"TERIMA KASIH EN.GANU!!!"
gua terhutang budi dgn bader nie yg mmbantu mmpromote blog gua dlm blog die..
orait..bole smbung balik baca post gua...

gua sebenarnya tertarik dgn post lama bader Ben Ashaari(click sini)..
lepas tgk blog2 yg antar ke segmen tue...gua tgk semua jwpn hampir sama aje...
timbul idea nk buat post mcm tue tpi laen dri yg laen...kebetulan gua tgh kekeringan idea nk buat post baru nie....
so ape lagi.....
jom TERJAH!!

soalan dri Bader Ben ashaari yg perlu dijawab:
  1. Sila ceritakan dari mana korang boleh dapat nama blog korang tu ..
  2. Apakah maksud disebalik nama blog korang ..
  3. Siapa orang kuat blog korang tu ..
  4. Angan angan terhadap blog tu ..
  5. Kalau nak tukar nama blog , korang nak tukar nama apa ..
  6. Kalau berkemampuan , korang nak iklankan blog korang tu kat mana ?
  7. Blog yang pastinya wajib korang singgah setiap hari .. Satu je yeer ..
  8. Sila lengkapkan .. SAYA SUKA BLOG SAYA KERANA .... tidak lebih 20 patah perkataan ..


temuramah dgn pemilik blog haccciiiuuumm..Datuk Dr. Arkzamdarkdeng, a.k.a D.D.A
mari kita dengar ape jawapan beliau...



































suka kt korang semua yg mmbaca blog gua nie terutama follower-follower gua...
kpd pembaca blog ini:
comment anda seperti satu semangat utk gua trus berimaginasi...
kpd follower-follower gua:
sory gua bukan x nk follow blik korang...tpi gua ade nilai-nilai gua yg gua terapkan dlm diri gua klu nk follow sesuatu blog.......tpi itu x bermakna klu gua x follow,gua x baca blog korang ye dak?..
Buatlah post terbaik utk menarik ramai follower...jadikan juga amaln follow blog orang itu atas sbb pengisian kandungannya yg menarik dan tertarik...bru maju blogger malaysia..
orait!!!

TERIMA KASIH SEMUA!!!


10 comments:

realstudentlife said...

kelakar cartoon2 yg jawab soalan2 to =)

afiq. said...

tempat cari jodoh?hahaha
sengal seh...nway...thnx dendang promote haha

c.i.k.a.m.i.e.a said...

ddr!! hahahhaha.. lol

LemanZainaL said...

hahahahaahah .. azam2 .. x abes2 ko .. tp i like ur kartun lahhh ... =)

Arkzamdarkdeng said...

realstudentlife>> haha.. budak bertopi dlm kartun tue memang suka buat kelakar..

afiq>> heheh mana taw dlm diam2 blog aku nie mnejadi tempat pertemuaan 2 insan...haha

c.i.k.a.m.i.e.a >> kali nie versi DDA...hahah

LemanZainaL >> thankz! leman

mimizuzuhaha said...

Pic yg 4 dari bawah tu kan.. kaki dia haha xleh blah

Arkzamdarkdeng said...

mimizuzuhaha>> haha..dak tue memng mengada-gada nk buat kakinya baegitu...haha

faris. said...

mak aih famous gila blog kau dang! followers berlambak siot. haha. nice drawing broo

Arkzamdarkdeng said...

faris>> jadah pe famous...haha..

Mira Karmila said...

hhahaha..lawak

Post a Comment

Histat