click here

PART 4 - kecederaan Lutut sudah pulih 96%



_________________________________________________________
""Bro, lu gua nampak mlm2 bawak moto menghala ke padang pontian...
Lu buat apa kat sana???"

" Gua nk g kira bintang sambil berjogging " !!

( kenangan jogging lepas ACL operation ,  betapa sakitku dsini di dlm lututku)
-----------------------------------------------------------

Salam & bismillah

Klu termiss psl kisah ACL gua boleh pergi ke Link bawah Ni..

PART 1 - Kecederaan Lutut ( Signs of a TORN ACL)
PART 2 - kecederaan Lutut ( Signs of a TORN ACL )
PART 3 - kecederaan Lutut ( Signs of a TORN ACL - Operation )

gua lama x update psl ACL ni..
bila gua check trend, nmpak ACL ni menjadi topik hangat dlm blog gua..( x hangat mna pon )

OK gua dgn ini declare yg GUA DAH KEMBALI BOLEH BERSUKAN>>!!!!!
YEAH!!!!



Buktinya...
13/14 April , team gua menang Gold Medal Futsal Tgbin.


                               
                                             
                                                 muka dipaksa senyum

------------------------------------------------------
" orait gua nk bla "

""Bro nk g mana ...x abes citer  ""

""gua nk sambung main teng2 dgn kaki gua..!!.""


nanti gua updatekan apa cara bagi mempercepatkan dan memperkuatkan lutut supaya x goyang utk geng2 ACL after operation.




6 comments:

no name said...

Bro..gua pon dh kena acl...ada benda gua nk tanya lu...klau x keberatan..gua nk no phone lu...senang gua nk WhatsApp lu..apa2 pon gua respect kt lu...kongsi pengalaman acl..

Ejump Sham said...

Bro gua dah sebulan operate ACL... bg tips skit senaman utk kuatkan kaki.. pastu nak tanya after few month ada jab liquid lutut x pada kaki yg operate ACL tu... coz ada member gua buat.. tp doc gua ckp x payah lak....

Ejump Sham said...
This comment has been removed by the author.
OnePunchMan said...

bro gua tahun lepas ada aktif silat masa silat cikgu gua buat demo dekat gua lepastu gua jatuh lutut gua bunyi meletup pergh masa tu sakit dia lain macam tapi lepas seminggu yg macam bro ckp gua dah boleh jalan mcm biasa tapi aktiviti lasak macam silat gua dah tak boleh join . sebb nnti bila gua sepak ja lutut gua terus terbengkok . so sekarang dah setahun tak buat2 MRI . nak tanya kos dengan operate berapa dkt kerajaan ??

faiz said...

Assalam. Berapa lama operate acl ni boleh recover? Mohon tuan reply.

faiz said...

Assalam. Berapa lama operate acl ni boleh recover? Mohon tuan reply.

Post a Comment

Histat