click here

Sketching di pagi hari..

hari nie first time dlm 3 bulan nie aku berjogging di pagi dinihari..
ternyata sakit groin aku x baek2...
dan kali nie lebih dashyat lagi biler...
bru 5 minit jogging, ntah urat atau otot aku p0n x taw yg kat tulang kering sbelah kanan aku sakit..
pasti pinggang belakang lak sakit...
groin aku jagn cakap lah..
tiap kali nk angkat kaki time jog tue..
pergh!! die nye sakit..tuhan saje yg taw....
nk cakap aku x warming up, memng pelik la..
setengah jam aku follow stretching cara mat salleh dlm 8MINs stretch..
bru aku taw betapa nikmatnya bila aku berkeadaan sihat walfiat..
tuhan bru tarik sikit nikmat, aku dah merana...
dan aktiviti jogging aku tiba2 bertukar jadi aktiviti jalan jalan mencari cafe..
(padahal bru 5 minit je jog...)



blik bilik gua maen2 dgn adobe jap..
terjumpa streching yg dah berkurun dlm PC aku...
bosan2 gua buat proper line dgn color sikit...

dak yg aku lukis nie rse aku memng x kenal..
seingat aku dak nie aku ter-add kot dlm Facebook..
pastu tertgk picture die lak..
memng die nie mempunyai gudang gambar yg byk dlm Fb
klu buka franchies jual gambar mesti laku giler..haha
pss~~klu kenal dak nie, jgn bgtaw die yg aku lukis die ok..
aku x nk di gossipkan dgn sape2...haha



serius aku dah lupa nme dak nie...
sape muka mcm die sila lah ngaku....hehe

2 comments:

RedVixen said...

haaa... sape ni... jeng3! :D

Arkzamdarkdeng said...

RedVixen>>haha..spe ntah...shhhhh...jgn bgtaw spe2..kehkeh2

Post a Comment

Histat